Ostanite povezani:

Desetletje dolgo sem bila zadovoljna aboniranka pri čudoviti tajski maserki, ki se je odločila, da je Slovenija gospodarsko čudovita dežela in da je zaslužila in prihranila dovolj denarja, da se vrne nazaj domov na Tajsko. Počutila sem se izgubljeno, saj nisem ostala brez maserke samo jaz ampak celotna družina, ker smo vsi radi hodili na masaže “ bolji bolji vas”J

Vsaka mama se žrtvuje, torej sem se tudi jaz in sem šla potem osebnih priporočil in številnih prebranih reviewjih na spletu v kar nekaj salonov, kjer so vsi oglaševali vsak svoj presežek strokovnosti. Jesen je prihajala in moj vremensko občutljivi križ me je izdajal, kaj izdajal, tako svinjsko bolel da sem vsakomur tarnala, da iščem redek biser v senu v ponudbi masažnih salonov.

Nekateri pravijo, da je to naključje, jaz pa da je usoda, da sem imela stalno pred nosom v domačem okolju Domžal biser med masažnimi saloni Mihe Harija. Čeprav sem se skeptično in z mešanimi občutki odpravila na moj prvi obisk k Mihi v salon, moram priznati, da po zaključku masaže pri Mihi ni bilo več niti sence dvoma, da sem našla tisto posebno ponudbo, ki s strokovnostjo in znanjem upravičeno izstopa iz povprečja. Občutek po masaži je bil zmagovalen saj sem lahko ponovo hodila brez zoprnega pritiska v križu, ki je končno izginil. Kriterij kakovosti, ki ga je dosegel na moji lestvici je bil tako visok, da sem naročila na Mihino masažo še moža in hčerko, tako, da sedaj imamo spet družinskega maserja in prepričana sem, da nam Miha ne bo ušel na Tajsko, ker imamo v Domžalah vrhunskega strokovnjaka, ki se uvršča s svojim znanjem in pristopom k delu med nepogrešljive.

    

Branka Andrejic, Domžale

So happy when I am pleased with the service that much that I feel the need to reccommend it.

I have to share my best massage experience with you here – I am super fussy as Iʼve learned a few massage therapy techniques myself and been to many different massages around the world – Miha Hari is A.M.A.Z.I.N.G.!

He is very intuitive and sensitive, he can feel your body and what it needs. As someone who years ago struggled with a serious back injury, he is a passionate back expert.

He sells gift vouchers too – gift and pamper yourself&your loved ones with the best massage in the world!

Angelica Horvatič, Facebook

Masaža pri Mihu ni samo telesno crklanje, je tudi darilo Duha/ notranjega občutenja. Dovolimo si čutiti te občutke ....

Priporočam,

Nataša Horjak, Domžale